Hoe we zijn begonnen…

MadChaos is ergens in 2004 met 2 maten van hem (Kingsley en Braindamage) op uitnodiging meegegaan naar Fort Knox in België. Hij kreeg een G36C te leen van één van hen en had bij voorbaat al een zwart uniform aangeschaft.
Deze dag zorgde er dan ook direct voor dat hij het airsoft virus te pakken kreeg. Hij had een geweldige dag en wilde in de toekomst alleen maar aan meer events meedoen.
Helaas viel het clubje (Urban Crusaders) na een tijd uit elkaar. Er is nog één event geweest waar MadChaos een collega mee naartoe kon slepen en dat was Tom a.k.a. Zwitsal. Net als MadChaos had hij direct het virus te pakken en wilde dit zeker vaker gaan spelen.

Bijna 7 jaar verder liet MadChaos het er niet bij zitten (als je het virus hebt kom je er niet zo makkelijk vanaf) en bracht de term airsoft wel eens ter sprake bij zijn collega’s.
Zwitsal wilde sowieso weer een keer spelen en nu was het zaak wie we er bij gingen betrekken.
De eerste die we meekregen was Kevin a.k.a. Icetiger. Deze sprong er zo fanatiek in dat hij direct al een dikke replica had gekocht en een geheel compleet uniform zonder ook nog maar één event gespeeld te hebben. (Hij had al zo een vaag vermoeden dat airsoft kickass zou zijn.)
We zijn toen een dagje naar Schoten geweest en hadden ook hier weer een TOP dag. De geruchten deden de ronde  op het werk en al snel voegde Jochem a.k.a. Defcon NL zich toe aan ons nieuw ontstane groep. Na weer een event bezocht te hebben was hij ook geïnfecteerd en deze sloeg al snel over naar zijn broers.

Momenteel hebben wij 13 leden, voornamelijk collega’s, broers en vrienden en hebben onze groep omgedoopt tot D.A.F. | Dutch Assault Force.

Onze skills

Teamplay

75%

Sniper

90%

Support

85%

Medic/Assault

80%

Enigineer

55%

Fairplay

100%